HISTÒRIA D'UN PROJECTE

L’atzar ha volgut que aquest sigui el número de la tina en la que l’Albert Costa va començar a elaborar el vi que avui us presenta i que, passat el temps, ha decidit que doni nom al seu vi: TINA 41.
L’Albert, després d’acabar els seus estudis d’enologia, se’n anà a Austràlia i Califòrnia a complementar la seva experiència per tot seguit passar a formar part del equip director enològic del Celler Vall Llach. Al poc temps d’entrar en aquest Celler es donà compte de que petites quantitats de most de qualitat de ceps joves no s’aprofitaven per cap de les tres línies clàssiques del Celler Vall Llach: Embruix , Idus i Vall Llach.
Proposà de fer-ne un vi, sota la seva responsabilitat, aixoplugat sota les estructures del Celler però amb un esperit independent . Acceptat el repte, fundà la societat «Clos l’Asentiu» i començà a treballar i coordinar tots els processos del seu projecte fins que avui ha arribat el moment de presentar-lo al públic. TINA 41 és un Priorat de raça i entre les moltes virtuts típiques d’aquesta DOQ, la joventut i l’entusiasme de l’Albert Costa li ha afegit un admirable punt d’equilibri entre Tradició i Modernitat.
Ll. Llach
Celler Vall Llach